Låg humor.. OBS! Mycke låg.. haha


Ingen historia detta, men be en vän säga "Köp-Se-Stol-Tio" fast på engelska. Eller prova själv!


Som sagt.. låg humor.. men lite skoj är de när man kommer på va man säger..
-barnsligt fniss-


Nytt Inlägg

Jahapp, då var de väl dags att uppdatera lite igen..
Humöret är stabilt.. jag har kommit fram till vad/vem som orsakat mina sänkningar i humöret... och nu jobbar jag på att försöka att inte bry mig så mycke, de är jobbigt..

Jag känner faktiskt att de är min tid nu.. jag är gravid med mitt första barn och jag vill känna mig speciell! Det gör jag oxå, ta mig inte fel nu.. men.. ja.. det är svårt att förklara saker i en blogg.. så jag struntar i de istället.. annars kommer de bara missuppfattas... Sol i blick hela dagen! Så där.. till nästa ämne..

I fredags cykla jag å Älskling hem till Lollo & Benny.. Lollo hade plockat färska hallon och svängt ihop en paj! Såå gott! Hos dom behöver man inte vara fin i kanten heller.. Lollo är lika galen i vailjsås som jag så jag dränkte min paj i typ en halv liter vaniljsås.. mumma!!! När vi smaskat i oss de så gick vi en liten promenad upp till strömmen.. så mysigt att bo så nära vatten! När vi kom tillbaka så fick Lollo den braiga idén att vi skulle åka upp till Hultsjön å grilla!
Sagt å gjort.. vi cykla hem å plocka ihop våra grejer.. men när vi cyklat en liten bit så tvärnita Jocke.. han hade fått syn på en liten orm på vägen.. så han börja ta kort å prata lite me den.. jag fråga honom om han visste va de var för sort å han svara -"nån slags snok" och snokar är ju inte så farliga.. så jag sa att han skulle peta till på den så den ringla av vägen så ingen körde på den... å de gjorde han.. å ormen ringla iväg så snällt..... När jag berätta för Lollo vad Jocke hittat å beskrev hur ormen såg ut.. så sa hon halvt skräckslaget att de var en huggorm.... Mamma sa samma sak när jag berätta för henne hur den såg ut.. å hon sa att bebisormar är 10 gånger giftgare än vuxna ormar... Vilken jäkla tur att ormen var på snällt humör säger jag då!! Jössös.. 

Här kommer en bild på min äskling.. som inte är så duktig på ormsorter!
 

Vi kom iaf hem helskinnade.. å Lollo & Benny kom å plocka upp oss.. Vi var helt ensamma när vi kom upp till sjön.. de är så fint där uppe! Lollo hade inte badat nån gång i  år än.. så vi skulle bada.. men jössös va kallt de var i vattnet! Men vi kom faktiskt i ändå.. hehe.. de tog en stund men i kom vi!! Första gången som de faktiskt varit riktigt kyligt i vattnet när jag badat.. men de var najs.. för när vi kom upp så hade pojkarna lagt korvarna på grillen.. korv me bröd är ruggit gott efter ett kallt dopp!




I lördags var vi på Almas namngivelse i Söderköping.. För dom som inte vet så är Alma dotter till Jockes "plastbror" Chrille.. Chrille är alltså Jockes pappas frus son.. invecklat.. hehe
Vi satt ute och dom hade fixat iordning jätte fint! Tråkigt nog så blåste de massa.. men de var lite tur me de me för annars hade vi smällt bort i solen.. Tyvärr så lyckades jag å bränna mig som attan ändå.. har fortfarande ont i hårbotten.. å jag har redan börjat fjälla på näsan.. jag var nästan kokt när vi skulle åka hem..

Älskling körde halkan igår!! Wooo!! Han tyckte de var jätte skoj!! Snart har han sin lapp.. jössös va skönt de ska bli!!!

Idag hängde jag på Lollo en sväng in till Ikano! Hon skulle lämna in sin mobil som bråkar lite me henne..
Vi sprang in på Ikea å köpte en elsladd till lampan vi köpte till bebis rum.. för de hade hon på Ljusexperten missat å säga att vi behövde köpa till separat... -morr- Sen drog vi en sväng på Gina å jag köpte mig en tröja  :) Sen tog vi varsin glass.. kiwi smak rekomenderar jag! Super gott!

Tack Lollo för att du tar me mig på små äventyr! Jag behöver de kan jag lova! <3


Nu är jag redan i vecka 33.. de är sinnessjukt va tiden rinner iväg.. Snart är våran lilla snutta i min famn!! Bara ca 7  veckor kvar.. om hon håller sig till beräknat datum! Tittade på Sjukhuset idag på tv.. de var en kvinna som födde barn.. å när dom la upp bäbisen på hennes bröst så knöt de sig i bröstet på mig.. jag blev lite rörd! Jag längtar sååå otroligt mycke tills jag får upp min bebis på bröstet!! Jag kommer sakna magen nåt enormt oxå känner jag.. det är så mysigt å ligga på soffan när hon bufflar runt där inne.. Jag är så facinerad över att de inte gör ont när hon rör på sig så mycke.. de är bara mysigt å det gör mig så glad!! Mammas lilla hjärta! <3

Harry Potter & Bebis Grejer


Igår var jag å Älskling på stan tillsammans.. gick lite i affärer å käka lunch å så.. massa mys!
Sen senare på kvällen gick vi på bio och såg nya Harry Potter.. å jag är besviken måste jag säga.. Jag hade skyhöga förväntningar på den filmen, den har fått super bra kritik å de sas att de skulle vara den bästa av alla Harry Potter filmerna... i h*lvete heller.. :( två och en halv timme av bara dravel typ.. den är kär i den å den gillar den å den förtrollar den.... mjäkigt! Man vill ju ha lite mer action, lite mer spänning lixom.. Filmen heter Harry Potter och Halvblodsprinsen.. då förväntar man sig ju något maffit runt den där Halvblodsprinsen... man fick "jag är halvblodsprisen...." så maffit va de lixom... Märks de att jag är besviken? hehe.. De händer en stor grej.. men den gjordes oxå på ett tråkigt sätt.. när ni ser filmen förstår ni vad jag menar, vill ju inte avslöja de här..


MEN.. de är Harry Potter.. de är underhållande i vilket fall!



Idag var vi en sväng inne på Tronby..
Gick lite på Ikea å kolla möbler till barnrummet, vi har nu bestämt vad vi ska ha så nu ska vi bara hitta någon vänlig själ som vill hjälpa oss att frakta hem de.. 
Vi gick oxå förbi Babyprossen.. där in handla vi kudde, täcke och underlakan till barnvagnen.. jag har redan köpt värsta söta bäddsättet med rosa hjärtan på.. så nu ska de bara tvättas sen är barnvagnen redo när stumpan kommer!
Sen knalla vi till Ljusexperten å köpte en lampa till bebis rum :) En super söt mask!! 
Själva lampan är alltså masken huvud om nån inte hajja de ;)



Huh, va mycke gående de blev kan jag lova.. men de var de värt! 
Jag stånkar fram å har smått ont i bäckenet å Jocke stånkar å har ont i ryggen.. haha.. Jag är gravid i vecka 32 men han klagar mer än va jag gör... min älskling, de är sååå synd om honom.. haha

Efter lampaffären gick vi till Biltema.. Jocke orkar inte rensa ogräs på de normala sättet nu när jag inte kan stå böjd framåt så länge.. så han skulle promt köpa en brännare.... När vi var på väg till Biltema så messa Claz å sa att han hade tråkigt å ville bli bjuden på kaffe.. så när vi var klara så fick vi skjuts hem av honom, mycke skönt! Claz sa att han hade druckit kaffe hela dagen så jag valde att ge honom lite iste iställe... han måste ju vara rädd om magen! Claz stanna en stund å snacka lite gojja å kolla på bebis videos.. alltid lika trevligt å ha honom här en sväng!

Imorgon har jag bestämt att vi ska fixa iordning lite mer å bebis rum.. får se om Jocke är me på den idén.. hehe

 

Anna <3 Skogen



Idag har jag å älskling varit uppe hos min kära mor!! Såå skönt att vara ute i skogen.. Jocke gillar de inte riktigt men han följer me för min skull <3 men jag tror faktiskt han börjar gilla de.. hehe..
Vi hjälpte mamma göra vinbärsgele.. eller ja, hjälpte å hjälpte.. vi titta på å hejjade.. :)
Det regna mer eller mindre hela tiden när vi var där.. men jag ville ut ändå.. så jag å Jocke tog me en påse å traska iväg en sväng.. Vi hann å gå typ 100m så såg jag något gult i skogskanten!!! Kantareller!! Skuttade lite graciöst över en liten bäck å plockade.. sen gick vi vidare å hitta lite till :)
Jag är så van att gå med pappa i skogen så jag fick kämpa för att inte skrika -"Pappa! JAG HITTA SVAAAMP!!" över hela skogen..
Jocke fick välja mat hos mamma så de blev självklart falukorv å stuvade makroner.. mamma å jag käka isterband, super gott!!
Efter vi hade ätit kom Lollo & Benny! Dom ville oxå plocka lite svamp.. så jag visa dom ett hemligt litet ställe som pappa å jag hitta en gång.. å där fanns de MASSA svamp!! Sen åkte vi vidare till ett annat ställe.. men där var de bara bebissvamp så där plocka vi nästan inget.. de regna hela hela hela tiden.. men när vi kom till sista stället.. som jag trodde de skulle finnas massa svamp på.. då öppna sig himlen å de blev skyfall.. ingen svamp där å vi var totalt genom blöta....
Men det var mysigt ändå å knalla runt i skogen.. jag mår sååå bra när jag är i skogen!
Det var tungt som tusan me magen på slutet men de var de värt! 

Tack Lollo & Benny för en trevlig svampplockarstund! Mycke skönt, som Benny så fint säger! hehe

När vi kom hem, totalt genomblöta, så hoppa vi in i en varm dusch å sen gjorde vi varsinn kantarellmacka!! Perfekt avslut på en super mysig dag!!!

Det finns inget dåligt väder! Bara dåliga kläder.. å vi hade dåliga kläder MEN vi var lika glada ändå!!

Det är bara du själv som bestämmer vilket humör du vill vara på!  :)


Chicki - Tack för de värmande mailet! <3 Pussa pappa från mig!





Oj, höll på å glömma de viktigaste av allt!!

Vi var hos barnmorskan igår.. och allt var super bra! Mitt järnvärde hade gått upp massor! De kännas kan jag lova.. är mycke piggare! Jag hade bara gått upp två kilo! Hurra! 
Snuttans hjärtljud låg på 134slag/min å de är oxå jätte bra!
När vi gjorde 3D ultraljudet fick jag veta att moderkakan ligger uppe till vänster och det berätta barnmorkan att de är jätte bra för då är de väldigt liten risk att man får blödningar!
Allt är perfekt! Prefekt bebis! Perfekt pappa till bebis! Och självklart prefekt mamma! Perfekt allt! Jag är så lycklig!
De enda lilla jag kan säga nåt negativt om är att jag börjat få ett tryck neråt i magen.. lite obehagligt ibland men lika glad för de är jag! Inget att klaga över lixom!

Jag längtar så otroligt till Snuttan kommer ut!
Jag ska bli mamma på riktigt om några veckor.. de känns totalt overkligt.. men underbart!
Alla frågar hela tiden om jag inte börjar bli nervös för förlossningen.. men varför ska jag vara de? Jag vet att jag klarar de! Jag tvivlar inte på mig själv en sekund! Visst kommer de göra ont.. de är väldigt självklart.. men man vet ju varför det gör ont och man vet att det kommer gå över = hanterbart!
Plus att jag har Jocke vid min sida då klarar jag allt! <3

Nu ska jag försöka slita Jocke från hans tvspel.. för jag vill ha me han till sängen.. jag är super trött!

Insikt..


Jag har tänkt väldigt mycke dom senaste dagarn, mer än vanligt.. och jag har kommit fram till att jag har nog för höga tankar om människor.. jag tror blint på att dom ska bry sig lika mycke om mig som jag gör om dom.. 

Jag ger allt för dom jag älskar.. allt för att dom ska må bra, vara glada och ha de så bra som jag med mina medel kan göra de.. Jag köper små saker för att pigga upp eller bara för att göra nån lite extra glad.. jag ger så mycke uppmärksamhet jag bara kan på alla sätt jag kan.. Och varför är jag så.. jo, för jag vill ju ha samma saker tillbaka.. alltså omtanken, kärleken, omhändertagandet lixom.. Jag vill att dom runt mig ska vara lika måna om mig som jag är om dom! Då menar jag aboslut inte att köpa saker å sånt.. utan själva bryandet!

Jag omger mig me få men nära vänner.. jag väljer dom me omtanke.. när man väl kommit mig nära så finns det inga gränser för den kärlek man får av mig..

Allt jag behöver är bekräftelse på att jag.. att jag behövs.. att jag är lika älskad och omhändertagen..
När nån sviker de stora förtroende som jag gett... då brister hela min värld...

Allt man behöver göra när jag är lessen eller nere.. är att lyssna på mig.. för jag berättar att jag är de och varför.. och jag berättar de för att jag behöver att nån bryr sig.. är man nära mig så döljer jag inga känslor..
Att ignorera mig när jag behöver någon som mest är de elakaste man kan göra mot mig.. att vända mig ryggen och ignorera mig.. då dör en del av mig..  


Jocke min älskade <3
 
Utan dig hade jag nog inte orkat hållt mig ovanför ytan.. i din famn kan jag gråta tills tårarna tar slut.. och du håller mig lika hårt hela tiden.. För mig är du ren lycka.. du har läkt alla sår i mitt hjärta och visat mig att äkta kärlek finns!

Stalker

Hmm.. undra om de är någon som var väldigt intresserad av min blogg den 15:e..



Najs Kväll!


Ikväll var vi, som alla andra, i Berg å lyssna på Ugglas å Ledin.. Lollo, Benny å Malin hade vi som trevligt sällskap! Mycke najs! Jag hade svängt ihop lite pastasallad som vi smaska på, gottit som vanligt.. ingen sommar utan min pastasallad!! Träffa på diverse släktingar som satt utspridda runt kanalen.. Såg massa kollegor som satt å myste på sina filtar :)
Tråkigt bara att träskpatrasket letat sig ut till Berg oxå.. urk..

Va med mamma nere hos mormor idag oxå.. min underbara gamla mormor! <3 Det gör ont i hela mig att se att hon inte mår bra.. jag vet inte vad jag ska säga eller vart jag ska ta vägen.. jag vill bara lyfta upp henne i famnen å ta med henne hem!  Önskar de fanns något jag kunde göra för att underlätta för henne.. Det finns ingen mormor i världen som är så bäst som min mormor.. <3

Igår var jag inne i stan en sväng om me Lollo å Benny.. Lollo ville ha lite proffsigt smakråd för hon ska ha nya glasögon.. :) Hon fick iaf me sig 6 par tror jag som hon ska pröva henna tills på måndag.. jag har två självklara favoriter som hon passa jätte bra i, hoppas hon väljer nån av dom ;) De blev en hel del gående.. men me trevligt sällskap går allt!

Nu e klockan mycke.. Älskling sover å jag ska krypa ner jag oxå.. Jag vilade lite för länge idag så jag var inte riktigt trött när Jocke ville lägga sig.. Nästa vecka är han ledig å de ska bli så skönt att ha sällskap varje dag!! Har saknar honom nåt fruktansvärt den här veckan när han jobbat å sen varit på körskolan.. dagarna har krypit fram..

Ultraljud!

Japp, I know.. ultraljudet var för ett tag sen..  :) Men uppdateringen kommer nu! Bättre sent än aldrig som man brukar säga!

Det var så otroligt underbart att få se bäbis å se att hon mår bra där inne!! Allt är perfekt och hon växer som hon ska! Hjärta, hjärna, lungor, mage å allt annat han titta på var precis som de skulle se ut!! Jag var super nervis at nåt skulle vara fel.. helt normalt antar jag men de var super jobbigt.. var aldeles svettig när vi satt å vänta på att få komma in... Men jag hade min älskade mamma å pappa med mig så de gick bra! Kändes jätte bra att få visa dom bebis! Hoppas dom tyckte de var lika speciellt som jag!! <3 Vi fick oxå bekräftat att snuttan är en hon! Så nu vågar jag börja köpa lite tjejgrejer!! :D
Innan pappa åkte fick jag ett litet paket från honom å Chicki.. jätte söta bebiskläder och en hemmastickad liten tröja! Jätte gulligt!!

Här kommer en bild på vårat lilla underverk!! Det är inte hennes huvud som ser lustigt ut.. hehe.. det är livmoderväggen som hon har gosar i huvudet i.. hon låg nämligen och sov under nästan hela tiden vi var där.. Hon blev lite sur oxå för doktorn buffa på magen å förskte väcka henne.. men de gjorde att vi fick se henne gäspa och sträcka på sig! Super gulligt!!



Igår var vi och köpte snuttans bilbarnstol!!
Hoppas hon är lika nöjd med den som jag är!! Och ser ni.. jag köpte en grå.. inte svart! :D Svart kändes för dystert.. och tyvärr så fanns de bara röd/brun i den här modellen oxå.. å de vill jag inte ha ju.. :S Så nu är stolen fixad.. en sak mindre att tänka på.. :) Stolen känns viktig för man vet ju inte hur länge hon vill vänta me att komma ut.. hon kanske bestämmer sig för att bli ett augusti barn iställe! hehe


Andas ut..

Förhoppningvis blir Mormor helt okej igen!!!
Tydligen har hon ätit för stor blandning/för mycke tabletter.. så nu när det var så varmt så har de orsakat saltbrist.. så hon ska ligga ett dygn med dropp.. så ska de förhoppningsvis bli bättre.. Jag lyssna inte så noga när mamma berätta de för jag var så rädd att hon skulle säga nåt hemskt....
Nu håller jag tummarna att hon får komma hem så fort som möjligt!! <3

Imorgon är det dags för 3Dultraljudet!! Jag är super nervös men jag ser fram emot det jätte jätte mycke!! Både Mamma och Pappa ska med så det ska bli skoj! Thessan vet jag inte riktigt än.. hon har fått besök av Natta som inte varit här på super länge.. så jag förstår om hon hellre vill sepndera den lilla tid som hon kan me Natta nu!! Vi kommer ju ha bebis på både film och bild så hon kommer ju inte missa något..

Jag har varit ledig sen i måndags.. å jag har redan tråkigt.. jag lider så hårt av att vara ensam hemma.. :( det är ruggit tråkigt.. Fixar frukost å mat tills Jocke vaknar å kommer hem från körskolan.. sen gör jag ju inget mer... Gå ut å gå ensam suger ju.. plus att de regnar ju till å från typ hela tiden.. blää.. men det är skönt att de inte är så varmt iaf.. hehe..

Fick höra dåliga nyheter från jobbet idag.. :( usch.. På ett sätt känns de som jag har tur som inte kommer jobba på ett tag.. hoppas allt har löst sig tills jag kommer tillbaka.. Tänker på er allihopa!!

Nu ska jag stånka mig ner för trappen å fixa lite pannkaksmet.. har lovat Jocke pannkakor me min specialar fyllning idag.. :P

Mormor <3

Fick veta förut att min älskade mormor inte mår bra.. hon är inne på sjukhuset...

Min mormor är inte vilken mormor som helst.. hon är världens bästa mormor! Vet inte vart jag ska ta vägen om mormor försvinner.. hon får inte göra de nu.. inte innan bebis kommer ju...

Jag vet att jag skulle vara lika lessen även om jag inte hade en miljon gravidhormoner i kroppen... tårarna slutar inte rinna.. Mamma sa att jag skulle försöka att inte tänka så mycke på de nu... mormor är gammal och man kan inte göra nåt vad som händer... jag vet det.. men.. det är min mormor ju... Det blir ju inte bättre av att jag är ensam hemma heller.. Jocke jobbar ju natt.. Jag, ensam och lessen är ingen bra kombination....

Mormor.. nu blir du bättre å kommer hem! Hör du de!

Jag skämms så hårt att jag inte varit hos dig oftare... har tänkt hela tiden att jag ska komma nu när jag blivit ledig.... och jag har varit ledig i 1 dag.. å så händer de här... Man ska inte skjuta på saker.. aldrig aldrig mer.. usch!

Tänker på dig hela hela hela tiden!!
Älskar dig så mycke!! <3


Dags att ta tag i de här..

Japp, nu kommer jag ju vara hemma å ledig ett bra tag.. så nu måste jag ta tag i bloggen! "Ledig" kommer jag ju bara vara i cirka 9 veckor till.. sen kommer bebis!! Hurra!!

I fredags jobbade jag alltså min sista dag för de här året.. kändes lite tråkigt faktiskt.. men samtidigt var de underbart! Jag kommer nog sakna jobbet nåt enormt i höst.. jag är nämligen inte så jätte bra på att gå hemma.... jag blir så rastlös att jag får spunk! Men jag hoppas verkligen mina kära vänner å släktingar kommer ha tid för mig.. hehe..

På torsdag är de den stora dagen!! Då ska vi få se bebis igen!! Denna gången med ett 3D ultraljud.. så nu ska vi verkligen SE bebis!! Mamma, pappa och Thessan ska följa me.. Pappa ville oxå följa me när jag berätta vad vi skulle göra! :) Jag skickade ett mail till läkaren å frågade hur många man fick ta med sig.. fick som svar att de inte finns någon övre gräns för hur många man får ta me in.. men fler än fyra så kan de bli trångt.. sikken tur att dom bara är 3st då! :)

I fredags tog jag årets första dopp!! Jag och Thessan åkte upp till Hultsjön på kvällen.. ja, du läste rätt! Bara jag å Thessan.. hon körde!! Så himla najs!! <3 Det hade ju regnat massa under dagen å de dugga lite när vi var där uppe.. så de låg en dimma över sjön.. super mysigt! Det var jätte mycke varmare i vattnet än vad jag trodde de skulle vara.. de va ljummet!!  I lördags kom hela familjen Falkenberg/Tillmar ut.. Jag, Thessan och Victor åkte upp å bada en sväng igen.. då var de lite kallare men ändå helt okej.. Victor trivdes som vanligt där uppe å ville inte alls åka hem när de var dags för de.. men vi va hungriga så vi var tvunga.. När vi kom hem fixa jag till Kycklingsallad med bröd och tsatzki! De gick hem hos alla! :) Till efterätt blev de bara en vanlig glass men de funka de oxå!
Tack för att ni kom ut! Lika underbart som alltid!! <3

Igår var jag en sväng på Ikano/Maxi me mamma som jag alltid är på måndagar.. Men igår va de sjukt mycke folk.. första semestern å dåligt väder.. då antar ajg att Ikea är ett bra val.. hehe.. Va super trött när jag kom hem för de var ju kö överallt så de blev mycke stå å gå... så när Jocke åkte till körskolan så sov jag :)

För dom som inte vet.. så har ju in älskling börjat på körkskolan!!! Han tar en intensivkurs.. så snart har ahn körkort!! Han är super duktig och det går jätte bra för honom!! <3 Jag planerar att fixa mitt körkort i slutet på ledigheten sen.. de märks hur det blir... jag vet iaf ATT jag ska ha de.. för nu är jag den enda som inte har de typ.. -skämms-

Idag har jag inte gjort speciellt mycke än.. va tvungen att gå upp när Jocke kom hem från jobbet för han snarka så jag kunde inte somna om.. :( så jag la mig på soffan å kolla på tv.. åt frulle sen tog jag ett bad å nu sitter jag här.. :)

Men nu ska jag surfa runt lite.. tippar på att jag hamnar på blip å spelar lite yatzy.. inte lika kul på nätet som de är me Thessan.. men man får väl ta de som bjuds..

Ha de så skoj i Sthlm Thessan! :) Tänker på dig!! Ses på torsdag!!! <3

Bebis..

Ja, vart i magen tror ni bebis ligger? hihi
 Bebis bestämde sig för att vänster sida av magen var skönare :) <3


RSS 2.0