Lägger ner..



Jag lägger ner här ett tag igen..
Har ingen lust alls att skriva om mina dagar här..
Vill man veta hur jag har de får man höra av sig till mig.. jag finns alltid på mobilen!










Jag saknar min babismage!
Men nu har jag världens underbaraste bebis att pussa på istället! <3
Livet vore värdelöst utan mina älsklingar! Ni är mitt allt! <3


Shoppat

Idag har vi shoppat lite! De blev två nya pyjamasar till Kajsan.. dom hon har nu har mystiskt blivit typ för små..
Sen hitta vi en klädhängare som man hänger på dörren, mycke smidigt! Vi har den på sovrumsdörren!
Försökte hitta något till Jockes systers kille.. som har fyllt år.. men de gick inget bra.. :( vet ju inte riktigt vad han gillar.. å de jag hade i tanken fanns inte.. :( Men de blev en super snygg tröja till Laikas son Milo som fyller år idag! Hurra för Milo!!
Sen drog vi till Maxi för en liten sväng där.. köpte mig ett par tofflor.. blir så himla kall om fossingarna på kvällarna.. å härmapa som han är så köpte Jocke oxå ett par... :)
Mötte Sara på Maxi.. jössös va länge sen de var jag såg henne.. hon är gravid igen oxå! Med en liten pojke.. hon är beräknad i slutet på den här månaden! Attans att jag inte tog hennes nummer.. saknar henne!

Vi åt kebab på Kebab Baren när vi va på stan.. jag har inte ätit där sen långt innan Kajsa föddes.. å guuuud så gott de var! Otroligt! Extra sås oxå... mumma! :P

Nu är Jocke klar i duschen.. ska prata lite me honom!

Hörs & Störs!


Kakor!

Jag har fått lite fnatt på å baka! De är verkligen super kul! Och allt har blivit super gott än så länge!
Idag baka jag Kokoskakor med kolatäcketa! Ruggigt gott! Litet små sega men ändå lite knaprigt! Jocke ska få ta med sig några till jobbet imorgon så då får jag höra lite va dom tyckte :)

Kajsa å jag har haft en slapp dag idag.. Va ute å gick en liten sväng med Marina på förmiddagen! De e sååå skönt å komma ut lite.. fast de va inget mysigt väder.. de typ kom ner hagelsnö.. inget kul alls!

Nu ligger Kajsan å trynar i sin säng.. hon har inte riktigt somnat än så hon ligger å gurglar lite.. jätte gulligt!!

Jocke är i duschen så jag sitter här helt ensam i mörket i datarummet... Jag vill komma på nåt skoj jag kan underhålla mig med på kvällarna.. Nåt tips? Spelen på Facebook är ju så brutalt meningslösa... :S


Jag har kommit in i en funderar period igen..
Är de nån mer som känner som mig ibland...?
När jag sitter å tänker.. så kommer jag på mig själv med att tänka att jag skiter fullkommligt i de jag tänker på.. fast jag aboslut inte gör de.. jag bryr mig otroligt mycke.. Och nästa gång jag tänker på samma sak så bryr jag mig så mycke att jag inte vet vart jag ska ta vägen.. jag blir lessen å världens tjatigaste... Varför blir de så? De kan gå flera dagar av "jag skiter i de" å sen pang... så kommer de andra....

Bra Dag!


Idag har varit en super bra dag!

Först åkte vi till min kära mamma en sväng.. Först fikade vi å jag bjöd på min goda kaka! Den gick hem hos alla! Sen lagade mamma mat! Hon svängde ihop köttfärslimpa! Mammas mat rockar sååå hårt! Mumma!
Kajsa fick hälsa på mammas hästar Magnum å Salle oxå för första gången.. jag var lite nervös att hon skulle bli rädd men hon var super glad fast hon hade en stor häst i ansiket som ville nosa lite på henne!!



Sen åkte vi hem till Lollo & Benny! Benny fyllde ju 25år igår! Hurra!
Vi fick massa god smörgåstårta å smaskig fika!
Kajsa trivs så himla bra hos Tant Lollo! Mysbebis!
Lite suddig bild men de blir så när man bara har levande ljus som belysning :)



Tack för en super mysig eftermiddag Lollo & Benny! <3

Nu ligger Kajsa å sussar så gott i sin egen säng! De ni! :)


Ta mig i kragen..

Ja, nu måste jag ta mig i kragen gällande bloggen.. Jag har ju faktiskt tid varje kväll nu när Kajsan somnar själv!

Allt bara rullar på.. Kajsan växer å utveckalas i en rasande fart.. Nu kan hon greppa de hon vill ha tag på! Ligga i babygymet tycker hon är super skoj! Vi väntar på en inbjudan till 4-månaders kontrollen fortfarnande.. Tydligen skulle man träffas alla 4-månaders bebisar samtidigt.. men än har vi inte fått nån kallelse...

Bakade en till kaka idag.. har hittat en ny favvokaka! Jocke fick ta med sig första kakan till jobbet.. å han vart väldigt poppis! :) Nu baka jag en så jag kan bjuda mamma.. ska nog åka upp å fika där imorgon!
Fick en idé att baka hemma å starta lite försäljning.. lixom alla vill ju ha hemmabakat men inte så många har tid å baka.. vill ni ha lite smaskiga saker är de bara att ni hör av er! :)

Annars då.. jo.. dagarna rullar på.. Jag har aldrig varit en överdrivet social person.. men nu börjar jag känna mig lite ensam.. Tur att man har ett par grannar som vill ut å gå med mig så jag får se lite andra människor..
Mammaledigheten är inte riktigt som jag tänkt att den skulle vara.. men de är smällar man får ta..




RSS 2.0