Älskade Mamma..


I måndags morse ringde min mamma och berätta att hon låg på sjukhuset.. mitt hjärta stannade.. Vad hade hänt?!?
Mamma berätta att hon fått åka ambulans för hon hade haft så ont i bröstet...

Vi var inne igår kväll och hälsade på henne.. lämna ett par tidningar å lite choklad..
Imorse ringde mamma å berätta att hon fått gå upp ur sängen å äta frukost å gå på toa.. och hon har sina egna kläder på sig! Så jag hoppas hon får komma hem snart!

Lilla mamma.. Du får inte skrämmas så där!
Jag vet inte vad jag skulle ta mig till utan dig...

2 månader

Ja ja.. länge sen jag vet.. men jag har inte haft tid eller lust att blogga.. sorry! :)

Nu är våran älskade lilla dotter redan 2 månader! Tiden går så himla fort.. hon växer så de knakar!
Vi var på 2 månaders kontroll i torsdags! Farbror doktorn klämde å bände på Kajsa men hon va glad ändå! Inte ett pip sa hon under hela besöket.. Duktig bebis! Kajsa är nu 59cm lång och väger 6800g!!

Snart är det dags för dop! Ser fram emot de jätte mycke! Både min å Jockes släkt kommer få träffas.. den enda som inte kommer komma är Jockes mormor som tyärr inte vill göra den långa resan från Gotland.. :( Jag blev såå besviken när jag hörde att hon inte skulle komma för jag såg verkligen fram emot att få träffa henne!!
Ringde och beställde tårtor till dopet igår.. de blev en tårta som heter Wilmatårta.. den smakar hallon å vitchoklad! Hoppas verkligen den är god!!
Det ska bli lite intressant att se om de är någon mer än min älskade mor som kommer ihåg att de är min födelsedag på samma dag som dopet :)

Klockan är nu 07:23.. å min älskade lilla bebis ligger här på soffan å sover så gott!
Jocke har jobbat sin sista natt för den här veckan.. de ska bli så najs att ha honom hemma på nätterna igen! Inte för att jag har behövt hans hjälp nångång för Kajsa har sovit som en liten gris alla nätterna.. men de är ändå skönt att veta att han finns där!

Jag tror jag börjar bli förskyld igen.. har ont på ena sidan i halsen... de känns som jag äldrig är frisk :( har fortfarnde massa jäkla utslag oxå.. är sååå trött på dom :(

Nu ska jag lägga mig brevid Kajsa å vila lite tills hon vaknar.. hennes matklocka borde ringa om en halvtimme typ :)


RSS 2.0