Snart är det helg..

Hurra för de! 
Känner mig helt slut i kroppen.. har ont i ryggen å är trött hela tiden... Jocke börjar bli orolig för jag kan verkligen sova hur mycke som helst.. :S Men jag gissar på att jag bara kommer bli tröttare å tröttare desto längre in i graviditeten jag kommer..så det är väl bara att vänja sig.. :) 
 
På lördag är det dags för Julias dop! Ska klippa mig på morgonen så jag är fin i håret :) Är super nöjd med min present till snuttan iaf.. en kristall"sten" som är graverad med namn, födelsedag, vikt, längd och dopdag.. ett minne hon kommer ha resten av livet!! Sen har jag skrivit ut och ramat in en jätte fin text.. är som sagt super nöjd! :)

Idag kör vi cocosprickar på jobbet.. det går skapligt bra faktiskt.. de enda jobbiga är att min rygg inte vill vara med.. de är väldigt mycke stå å gå å det funkar inte så bra känner jag.. men jag biter ihop...

Ont


Jag har ont i ryggen.. massa ont.. nere i svanken..

Lördag


Igår var Thessan, Jimmy och Julia på besök hos oss!
Jag och Thessan provbakade lite inför Julias dop.. Thessan bakade tårtan som hon tänk ha.. så jag skulle få smaka på den :) Super god tårta.. men det bör vara tex hallon till tycker jag.. ;) Hallonen lixom bryter allt det söta.. -smaskigt-  Sen för första gången i mitt liv baka jag kringlor.. hehe.. de var även första gången för Thessan.. så de vart inte dom vackraste kringlorna.. men jössös va smaskiga dom va!! Konditorier släng er i väggen!

Julia har blivit så himla stor.. nu är hon verkligen me när man pratar med henne.. skrattar och gör massa gulliga ljud!! Om några månade kommer hon få en liten kompis!! När dom blir större kommer 9 månaders åldersskillad inte ens att märkas.. :) När man tänker på det så är det ganska coolt att jag blev gravid precis efter att Julia föddes...

Nu sitter jag ensam här hemma.. Jocke jobbar eftermiddag.. å det bara snöar å snöar.. det är helt stört va snö det har kommit.. I HATE IT! Jag vill verkligen ha vår nu.. Det är så himla jobbigt att cykla till å från jobbet när det är snöigt å halt.... URK!  Jag har inget å göra heller.. städa igår.. å jag har fixat med tvättmaskinen idag.... har iof en klädhög som ska bäras till myrornas container.. men det är så mycke snö att jag inte vill gå ut.... Hungrig är jag oxå.. fast jag åt två äpplen för typ en timme sen... blä.. inget är bra nu.. hehe.. kanske ska ta mig en kopp te.. fast de är inget gott utan rätt sällskap.. :(

Grattis Karin och Niclas!!

Dom ska gifta sig!! Hurra Hurra Hurra Hurra!!


Urk..


Jag är så sjukt trött på att det är snö, kallt å isigt ute... är det inte dags att skiten försvinner snart?


Urk..


Jag är så sjukt trött på att det är snö, kallt å isigt ute... är det inte dags att skiten försvinner snart?


Måndag..

Japp.. en måndag igen... är det inte dags att komma på lite nya dagar? Jag börjar tröttna på dom vi har.. Det känns som livet bara rullar på å försvinner.. samma saker hela tiden.. jobba.. äta.. sova.. jobba.. äta.. sova.. -sucka-
Men snart kommer ju mitt liv bli väldigt annorlunda!! Så egentligen ska jag inte klaga nu.. men jag är på klaghumör idag!!

Igår var faktiskt den bästa dagen hemma på länge.. vi åt lyxfrukost.. super god mat.. duscha tillsammans.. och bara njöt av varann hela dagen! UNDERBART!! Det suuuger så hårt att jobba mot varann.. vi såg ju inte varann på hela förra veckan.. så vi hade lite å ta igen.. :)

Idag kör vi sockerbitar på jobbet.. mindre skoj.. men det funkar helt okej så det är okej idag.. :)


Sen måste jag skicka massa massa kramar till Pia.. Pia är min kollega för dom som inte vet.. Pias mamma gick bort igår.. :( såå hemskt att förlora sina föräldrar.. -krama- Vi alla tänker på dig Pia.. 

Onsdag..

Japp.. idag är det onsdag.. då början jag se ljuset.. alltså slutet av veckan :)
Idag kör vi Ässä.. alltså påsmaskiner.. de är verkligen super skönt.. för idag funkar allt faktiskt som det ska!!
Det är såna här dagar som gör att man tycker att man har ett super bra jobb lixom.. fattar ni va jag menar? :)

Jag mår bra.. för dom som är intresserade.. men det borde ni ju vara eftersom ni läser min blogg! Jag mår nästan inte illa alls tack vare åksjuketabletterna.. på ett sätt är det lite tråkigt för jag känner ju inte att jag är på tjocken.. Men lixom "glömmer bort" de då å då.. missförstå mig rätt alltså.. haha.. men det är super mysigt när tanken helt plöstligt slår en.. -"åh.. jag har ju en bebis i magen.. jag ska bl imamma" Jag blir lika rörd varje gång de händer..

Segt..


Urk.. va tisdagar alltid är sega...  är de nån mer än jag som har tisdag som hatdag i veckan?

Snott från Lollo´s Blogg :)

- Vem tvättar? (Oftast jag, men även Jocke om jag säger åt honom)
- Vem städar? (Mest jag.. jag gör allt utom dammsugningen)
- Vem lagar maten? (99 av 100 gånger så är det jag)
 - Vem dukar? (Jag..)
- Vem dukar av? (Jocke! )
- Vem diskar? (Diskmaskinen men Jocke sköter den!)
- Vem bäddar? (Oftast ingen.. men ibland gör jag de när det ska vara fint) 
- Vem rensar avloppet? (Jag tror jag gjort de alla gånger..)
 - Vem går ut med soppåsen? (Mest Jocke)
- Vem stryker? (Stryker? haha)
- Vem byter glödlampor? (Den som är närmast när lampar går sönder.. haha)
- Vem plockar undan saker som ligger och skräpar? (Jag..)
- Vem vattnar blommor? (Jag..)
- Vem handlar? (Mest tillsammans.. och jag med mamma på måndagar!)
- Vem gör det fint hemma? (Är nog mest jag som bryr mig om detaljerna)
- Vem köper oftast födelsedagspresenter? (Jag.. men Jocke är oftast med..)

Är du ett lördagsbarn som jag?

Ganska skoj liten grej.. Kolla vilken veckodag du är född på.. :)
http://goto.glocalnet.net/peking/birth.html

Jag är ett lördagsbarn :)

LÖRDAGSBARN får arbeta för födan och slita hårt. Den som är född på en lördag, har sällan tur med kärlek. De har vanligen lycka med sig i handel och penningaffärer.

De stämmer ju ganska bar på kärleks grejen.. de tog mig ju många år innan jag hittade min kärlek! <3
Men tur i handel och penningaffärer vet i tusan.. haha

Jahapp..

Då var jag tillbaka på jobbet.. känns ganska skönt när man väl kom hit.. :)
Men de suger fortfarande att Lollo inte jobbar kvar.. när jag kommer hit tittar jag fortfarande efter henne...  men hon är aldrig här.. -snyft-

Mitt illamående är nästan som bortblåst.. åksjuketabletter.. vem trodde de lixom? Inte jag iaf.. haha..

Idag var jag å handla med kära mamma som vanligt.. blev lite rörd faktiskt.. för mamma ville gå in å kolla på bilbarnstolar.. hon sa att hon ville kolla vad dom kosta nu för tiden.. hehe.. söta underbara mamma! -pussa- <3

Snart är det dags för Jullans dop!! Ser fram emot det.. fast de är lite läskigt att stå framför massa folk.. :S


Nu ska jag byta av.. dags å passa lite.. :)




Inskrivning


Japp.. då var de gjort.. så mycke besvär för så lite.. är lite besviken som ni kanske märker....
Mådde asa illa på vägen in.. pissnödig som en gnu oxå... för jag trodde jag var tvungen å hålla mig..
När vi kommer dit får vi reda på att vi bokstavligt bara ska skriva in oss.. inget mer.. inget kissprov.. inget blodprov.. inget..
Hon bara ställde lite frågor och prata lite.. inget sas som jag inte redan visste typ..

Men slutet av mötet var bra!! Då fick vi två nya tider!!! En för en "riktig" inskrivning.. å första ULTRALJUDET!! Hurra!!
Gud va skojj.. då kommer de kännas mer "på riktigt" lixom.. när man får se lilla bäsen där inne!! -jublar-

Köpte Postafen när vi va på stan.. åksjuketabletter.. tydligen så är min kropp så gullig att den gör mig åksjuk när jag går.. haha.. spännande.. eller inte.. de går att tolka på ett antal elaka sätt.. :( men men.. smällar man får ta!! :)

Frågade oxå om min hemska natt när jag mådde så dåligt.. inte den i onsdags för det konstaterades att jag var magsjuk.. utan den ett tag innan de när jag svettades som en gris å mådde skit... hon trodde att de antingen berodde på blodtrycksfall eller att en nerv kom i kläm.. ^^ läsigt.. hon sa bara att om de är en nerv kommer de per automatik att fixa sig självt när min mage blir större för då kommer jag inte kunna sitta framåt lutad som jag normalt gör.. men om de händer igen ska jag kolla upp de....

Ville smälla i mig en macka på Subway när vi ändå var på stan.. men icke sa nicke.. kunde bara ta några tuggor sen tog de stopp.. -tjurar- Men på ett sätt är det bra.. jag ska inte äta!! Jag ska vara duktig å hålla mig till de jag behöver bara.. så bebis får äta lite på mitt hull... :)

Åksjuketabletterna verkar faktiskt funka ganska bra.. kunde äta frukost idag!! Så jag hoppas dom fortsätter verka under hela dagen nu.. dom skulle hålla i tolv timmar stod de på paketen!! :) -håller tummar-


Hemma..

Igår natt måste jag inget bra alls... sov nästan ingenting.. varvade mellan att sitta på toa å ligga i sängen å må illa..
Mamma tror att jag haft nån elak magbacill plus lite graviditets illamående.. mår mest illa när jag rör på mig.. :(
När jag ligger stilla så har de varit helt okej.. å idag har magen varit skapligt lugn jämnförelsevis mot igår..

Va nervös att jag inte skulle kunna gå på inskrivningen imorgon.. men jag har diskuterat med min älskade mamma och hon sa att det förhoppningsvis bara var nån såndär dygnsbacill eftersom jag känner mig bättre i magen idag.. å jag har ju ingen feber så de ska inte vara någon fara.. De kan ju även varit nåt jag käkat.. men jag har ju bara ätit samma saker som Jocke.. så jag tycker han oxå borde fått ont i magen.. men det har han ju inte....

Segt..

Det har varit en små seg start på veckan.. kör förmiddag nu.. de är så träligt å gå upp tidigt dom första dagarna.. :(

I lördags kom Thessan, Jimmy å Julia på besök!! \o/
Jag hade bakat en smarrig kladdkaka som jag bjöd på när dom kom.. den verkade vara uppskattad :) spciellt av min älskling som gluffsa i sig!
Pojkarna satt som vanligt på övervåningen och spelade medans jag, Thessan å Julia satt i soffan å snacka lite gojja!!
Jag satt å myste med Jullan nästan hela kvällen!! Vi kommer bra överens hon å jag!! :D
Vi beställde pizza framåt kvällen oxå.. fast jag körde på en kebabrulle.. den var okej men inte super god.. :S

Som alltid känns det som tiden flyger fram när vi har så trevligt besök.. fyra timmar bara försvann...
Underbart är kort.. :(

På fredag är de dags för inskrivning!! Det känns super spännande!!

Igår inhandla jag en byrå till mig.. Jag har aldrig nåt å ta på mig men ändå ha rjag så mycke kläder att dom inte får plats i min garderob.. :S Vi spenderade 2 timmar igår med att plocka ihop den.,. haha.. det är tur att jag å älskling samarbeterar så underbart bra.. annars hade det nog tagit en vecka..

Här kommer en super bra bild på underbara lilla Julia!!!


RSS 2.0