Bröllop

Arbetsveckan som gått har varit mindre skoj... har haft/har så förbaskat ont i skallen hela tiden.. så fort jag anstränger mig lite så dunkar de så jag tror att huvudet ska trilla av.. :(  Så i slutet av veckan har jag varit hemma från jobbet.. jag som vill vara på jobbet alla dagar nu fram till semestern.. Lollo är ju där!! Så bäst!!

Idag fyllde min underbara mormor 93år!! Grattis mormor!! Vi var självklart där på förmiddagen.. Mormor fick lite choklad som hon kan smaska på med sina tantkompisar.. :) Min moster Kerstin & hennes man Weine, kära mor och min kusin å hans dotter var oxå där.. Det tråkigaste är att stackars mormor hör dåligt.. så de är jobbigt för henne när alla sitter å småpratar.. hon hör ingenting lixom.. :( Min mormor är så underbar! Henne har jag så otroligt mycke att tacka för.. <3 

När vi druckit kaffe och ätit bulle hos mormor så drog vi iväg till Karin & Niclas bröllop! Karin var såå otroligt vacker!! Super fin kyrka oxå.. men jössös va varmt det var där inne.. dom hade elementen på till å me.. och självklart så satt de ett under den bänken som vi satt på... jag höll  långsamt på att smälta bort.. :S Tyvärr så är vi inte med på festen ikväll.. för jag har så ont i huvudet och ingen kunde skjutsa ut oss.. :(  Jag troded jag skulle gråta tarmarna ur mig under cermonin.. men jag lyckades hålla de tillbaka.... ända tills jag fick krama på Karin.. då brast de.. min Karin har gift sig!

Här kommer lite fina bilder!!
Här kommer den vanliga vecko infon oxå.. :)

Vecka 26

Bebisen

Den här veckan blir din bebis drygt 23 cm från huvud till stjärt och väger omkring 900 gram.

Efter att i en månad har haft ögonen slutna så börjar bebisen att öppna dem under denna vecka. Ögonen är nästan helt färdigutvecklade.


Bebisen kommer att fortsätta att bilda underhudsfett, även om det vid den här tiden fortfarande är ganske liten och tunn. Vid förlossningen kommer den att ha samlat på sig tillräckligt för att klara den tuffa världen utanför livmodern och för att få det typiska rultiga bebisutseendet.

Blodkärl bildas i lungorna för att förbereda dem på ett liv utanför livmodern. Blodcirkulationen är fullt fungerande och navelsträng, moderkaka fortsätter att växa för att kunna försörja det allt större fostret. Moderkakan är nu nästan lika stor som bebisen.

Även om det fortfarande är alltför tidigt för din bebis att födas så skulle den nu har c:a 70% chans att överleva om den föds på ett sjukhus med rätt resurser.

Jag

Övre delen av din livmoder är nu c:a 6 cm ovanför din navel, och du kommer fortsätta att växa ungefär 1 cm per vecka. Om du har ätit balanserat och närigsriktig kost har du förmodligen gått upp omkring 7-10 kg fram till nu.

Eftersom bebisen ligger högre upp i buken nu så kan det hända att du ibland upplever att det gör ont under revbenen.


Kommentarer
Postat av: Lollo

Gud vad fina de var!! :D Karin är jättefin i håret!! :D

2009-06-13 @ 20:42:34
URL: http://vitloksflikkan.blogg.se/
Postat av: Therese

Jätte fina bilder =)

2009-06-14 @ 17:26:20
URL: http://sparroweye.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0